Brabant... want daar brandt nog licht

Deze quote van Guus Meeuwis gebruiken we voor bezoekers die laat bij ons inchecken. Want natuurlijk brandt er in B&B Vrijheid van Gilze ook dan nog licht!

 

Wij Brabanders praten met een zachte G. We staan bekend om onze bourgondische gezelligheid in steden als Tilburg en Breda. En ’s Hertogenbosch is in 2017 niet voor niets gekozen tot meest gastvrije stad van het jaar. Treed in de voetsporen van Van Gogh of bezoek één van de prachtige Brabantse musea.

Wandelen in Midden-Brabant is een echte aanrader. In Nationaal Park De Biesbosch of het eeuwenoude Liesbos (bij Breda), het grootste eikenbos van Nederland. Daarnaast vind je in onze provincie de Loonse en Drunense Duinen en De Groote Peel: de bekendere wandelparadijzen.

Natuurlijk kent iedereen onze attractieparken 'toppers' De Efteling en De Beekse Bergen. Deze liggen bijna bij ons om de hoek!
En wat je ècht gezien en beleefd moet hebben is Herberg In den Bockenreyder in Esbeek (vlakbij Hilvarenbeek). Deze uitspanning is in 2017 door Misset Horeca uitgeroepen tot beste café van Nederland. Een heel bijzondere plek in natuurgebied De Utrecht!

 

Om u een idee te geven wat de afstanden zijn van onze B&B naar diverse plaatsen/steden in Brabant, hebben we een kleine collage gemaakt. Het aantal kilometers van B&B Vrijheid van Gilze naar het centrum van:

♥ Alphen 7   ♥ Baarle-Nassau 12   ♥ Breda 17   ♥ Den Bosch 39   ♥ Eindhoven 46   ♥ Esbeek 25   ♥ Gilze 1,2   ♥ Goirle 10   ♥ Hilvarenbeek 22   ♥ Hulten 5   ♥ Kaatsheuvel 18   ♥ Molenschot 7   ♥ Oisterwijk 25   ♥ Riel 7   ♥ Rijen 8   ♥ Tilburg 12   ♥ Ulvenhout 14

(Houd daarbij in het achterhoofd dat onze B&B op 2 km afstand ligt van de snelweg A58, afrit 12. Lekker makkelijk! Maar 'binnendoor' rijden is natuurlijk ook mogelijk en vaak veel leuker! We wijzen u graag de weg.

 

Op onze Facebookpagina staan nog veel veel meer toffe uitstapjes en evenementen

Ontdek óns Brabant en voel je er thuis!< Terug