Vrijheid van Gilze Nederlands B&B

Nederland - zakenreiziger en culturele toerist

Algemene informatie over Nederland.

 

In Nederland kennen we de term MICE. Dit staat voor binnen- en buitenlandse zakenreizigers die ons land bezoeken voor Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions. Of met reizigers die hier zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden of een bezoek aan een hoofdkantoor. We merken dat zij tijdens hun korte verblijf steeds vaker kiezen voor een kleinschalig onderkomen. Een accommodatie waar zij in alle rust kunnen verblijven. Genieten van de rust, de luxe en het comfort die zakelijke reizigers zó op prijs stellen. Dat evenwicht bieden wij onze gasten in de Vrijheid van Gilze. 

 

Daarnaast richt de marketing in Nederland zich steeds vaker op de culturele toerist. Om toeristen en recreanten te spreiden over het land gebruikt Nederland de zogenaamde ‘verhaallijnen’. Dat zijn denkbeeldige metrolijnen die plekken verbinden via een thema of interesse. In 2017 is het thema Mondriaan tot Dutch Design naar aanleiding van 100 jaar De Stijl. Toekomstige verhaallijnen zijn Nederland Waterland (2018) en Rembrandt en de Gouden Eeuw (2019). Ook komen er verhaallijnen rond Hanzesteden en ‘Kastelen en landgoederen’. De prognose is dat er in 2020 zo'n 17 miljoen buitenlandse toeristen zullen zijn.

 

En dat allemaal in ons kleine ‘kikkerlandje’.

Geweldig!

 

Om u een idee te geven wat de afstanden zijn van onze B&B naar diverse plaatsen/steden in Nederland (buiten Brabant) en over de grenzen, hebben we een kleine collage gemaakt. Het aantal kilometers van B&B Vrijheid van Gilze naar het centrum van:

♥ Amsterdam 122   ♥ Antwerpen-BE 64   ♥ Baarle-Hertog-BE 12   ♥ Brussel-BE 109   ♥ Den Bosch 39   ♥ Den Haag 98   ♥ Düsseldorf-DE 160   ♥ Giethoorn 203   ♥ Groningen 266   ♥ Kinderdijk 66   ♥ Lisse 130   ♥ Maastricht 118   ♥ Meersel-Dreef-BE 16   ♥ ?Postel-BE 18   ♥ Poupehan sur Semois-BE 256   ♥ Rotterdam 70   ♥ Texel 210   ♥ Utrecht 85   ♥ Venlo 104

(Houd daarbij in het achterhoofd dat onze B&B op 2 km afstand ligt van de snelweg A58, afrit 12. Lekker makkelijk!)

 

Neem alvast een kijkje op de site van Holland.com om te zien welke evenementen jaarlijks plaatshebben in de maand van uw bezoek. En stem uw verblijf daarop af!< Terug