Nederland: We like Holland, Be like Holland

Algemene informatie over Nederland.


Jaarlijks bezoeken ruim 1 miljoen buitenlandse zakenreizigers ons land voor het bijwonen van een vergadering, beurs of congres. We merken dat zij tijdens hun (korte) verblijf steeds vaker kiezen voor een kleinschalig onderkomen. Een accommodatie waar zij kunnen verblijven en genieten van de rust, luxe en comfort die de zakelijke reiziger zó op prijs stelt. Dat evenwicht bieden wij onze gasten in de Vrijheid van Gilze. 

 

We like Holland, Be like Holland

Met #likeholland wordt Nederland vanuit verschillende perspectieven belicht. De diversiteit van Nederland, de toegankelijkheid, de openheid en de uitstekende infrastructuur maken ons land bijzonder geschikt voor internationale zakelijke bijeenkomsten. Binnen de campagne wordt #likeholland daarom op twee manieren gebruikt: We like Holland (wij houden van Nederland) en Be like Holland (doe zoals de Nederlanders doen). ‘We like Holland’ omdat Nederlanders organisatietalent hebben, meerdere talen spreken en sterk zijn in het zoeken naar een win-win situatie. ‘Be like Holland’ in verband met het economisch stabiele klimaat van ons land, de korte reisafstanden en de toegankelijkheid.

En dat allemaal in ons kleine ‘kikkerlandje’. Geweldig!


Om u een idee te geven wat de afstanden zijn van onze B&B naar diverse plaatsen/steden in Nederland (buiten Brabant) en over de grenzen, hebben we een kleine collage gemaakt. Het aantal kilometers van B&B Vrijheid van Gilze naar het centrum van:

♥ Amsterdam 120  ♥ Antwerpen-BE 65  ♥ Arnhem 95  ♥ Baarle-Hertog-BE 15  ♥ Brussel-BE 110  ♥ Den Bosch 40  ♥ Den Haag 100  ♥ Deventer 140  ♥ Düsseldorf-DE 160  ♥ Giethoorn 200  ♥ Groningen 265  ♥ Kinderdijk 65  ♥ Lisse 130  ♥ Maastricht 120  ♥ Meersel-Dreef-BE 15  ♥ ​Postel-BE 20  ♥ Poupehan sur Semois-BE 260  ♥ Rotterdam 70  ♥ Texel 210  ♥ Utrecht 85  ♥ Venlo 100

(Houd daarbij in het achterhoofd dat onze B&B op 2 km afstand ligt van de snelweg A58, afrit 12. Lekker makkelijk!)


Neem alvast een kijkje op de site van Holland.com om te zien welke evenementen jaarlijks plaatshebben in de maand van uw bezoek. En stem uw verblijf daarop af!

We zijn ook te vinden op onze zakelijke LinkedIn-pagina Vrijheid van Gilze.